Ljubavne tužne poruke - 🧡 Tuzne poruke

Poruke ljubavne tužne Tužne ljubavne

Poruke ljubavne tužne Tužne sms

Najlepše ljubavne poruke za nju i za njega

Poruke ljubavne tužne Najljepše ljubavne

Tužne ljubavne poruke

Poruke ljubavne tužne Tužne ljubavne

Poruke ljubavne tužne Najljepše ljubavne

Poruke ljubavne tužne Najnovije tužne

Poruke ljubavne tužne Najlepše ljubavne

Poruke ljubavne tužne 1280x720 Pozadine

অ্যান্ড্রয়েডের জন্য Ljubavne Poruke 2019

Poruke ljubavne tužne Najljepše ljubavne

Ljubavne poruke

Poruke ljubavne tužne Ljubavne poruke

Tuzne poruke

.

  • Kad me sretnes sa njim ne gledaj ga kao suparnika vec ga gledaj kao čovJeka koji nije imao srece jer je uzeo devojku koja ga nikad voljeti neće daljina nas djeli,a ljubav nas spaja,tako mi je tesko bez tvog zagrljaja,daljina nas djeli,a samoca boli,sve je ipak tesko kad se neko voli MNOGI SU MI LJUBAV PRIZNALI I KAZU DA ZBOG MENE PATE DA VOLIM TEBE NIKAKO DA SHVATE JER SAMO TI IMAS DIO SRCA MOGA I TEBE CU VOLJETI DO KRAJA ZIVOTA SVOGA Nije mogla dugo da zanese,u nas nije bilo graje,djece,sporo su nam prolazili dani za veeeru kad bi sjeli sami,razboli se Bog je mladu uze,pamtim vjeeno njene zadnje suze i šaptaje:ti si eovjek vrijedan ali život,život, on je bijedan.

  • Tesko je vojeti, a ljubav kriti, u srcu plakati, a nasmijan biti, tesko je umrijrti kad nista ne boli, al najteze je zaboraviti onog koga ti srce voli.

Da ti rečem koliko te volim i da te za ljubav svakog dana iznova molim.

  • Dakle, mnogo toga se vrti oko ljubavi, a najlepše ljubavne za nju ili za njega su pravi način da iskažete nežnost prema voljenoj osobi.

  • Samo sam ti hteo reći dobro jutro, ljubavi moja, jer ako to ne učinim, osetim se prazno i to me proganja čitavog dana.
2022 breaking.projectveritas.com