Seksi pas operacionit cezarian - 🧡 Linda Halimi me poza seksi pas operacionit në të pasme

Operacionit seksi cezarian pas 9 Kujdesi

Seksi pas operacionit cezarian, keni kujdes nga këto veprime

Operacionit seksi cezarian pas Ku ishte

Operacionit seksi cezarian pas Seks pas

Operacionit seksi cezarian pas Prostata, këshilla

Operacionit seksi cezarian pas Seksioni Cesarean:

Operacionit seksi cezarian pas Periudha pas

Operacionit seksi cezarian pas Çfarë ndodh

Operacionit seksi cezarian pas Sa ditë

Operacionit seksi cezarian pas Seksioni Cesarean

Çfarë mund të hani pas seksion cezariane: nga menyja ditore

Operacionit seksi cezarian pas Çfarë ndodh

Ky mund të jetë një mjek tjetër nga praktika, mami juaj infermiere ose dikush i punësuar nga spitali i cili punon si ndihmës në sallën e operacionit një tjetër mjek, asistent mjek, mjek i infermierisë së avancuar, etj.

  • Në ditët e para pas operacionit, mjeku duhet jo vetëm prapa mitrës, por edhe të fshikëzës zorrë grave.

  • Pas shfaqjes së një nënë e re e fëmijëve të lindur mund të jetë disa kohë nën mbikëqyrjen e personelit mjekësor, i cili monitoron saj dietë.

Një nga gjërat më të mira që mund të bëni për të shpejtuar është që të ngriheni dhe të lëvizni.

  • Preferohet më shumë epiduralja pasi mund ta përdorim deri edhe 48 orë pas operacionit ndërkohë që anestezia spinale ka efekt 4-6 orë, dhe për këtë arsye lind nevoja edhe për analgjezikë të tjerë për të luftuar dhimbjen post-operatore të 2 ditëve të para.

  • Është e dëshirueshme që të përdorin mish ligët.
2022 breaking.projectveritas.com