Ljubavni roto romani - 🧡 Od Kneza, do Kolarca. Muzika, književnost, likovne umetnosti i.... Piše David Naum.

Romani ljubavni roto Ljubavni romani

Romani ljubavni roto ROTO OMNIBUS

LJUBAVNI ROMANI

Romani ljubavni roto Ljubavni Romani

Ljubavni i erotski

Romani ljubavni roto Ljubavni roman

Ljubavni romani

Romani ljubavni roto STRIP

Romani ljubavni roto Štamparija Forum

Romani ljubavni roto LJUBAVNI ROMANI

Romani ljubavni roto Ljubavni Romani

Romani ljubavni roto Ljubavni Romani

LJUBAVNI ROMANI Archive

Romani ljubavni roto Ljubavni romani

Izvučeš Vajat Erpa ili Dok Holideja, naslovnu stranu na kojoj je kauboj s pištoljem u rukama i cigaretom u ustima, a iza njega plavuša bez Busplus karte za bolju budućnost jer kelnerice u salunima ne razmišljaju mnogo unapred.

  • Svakako bi te reči na hindu jeziku izazvale opšti smeh, čak i da su rečene na engleskom kojim se služe obrazovani indusi, ali ovo je rečeno bez otezanja zadnjeg sloga.

  • Znam da smo mi iz realnog sektora na vjetrometini, uvijek prepušteni sami sebi, za razliku, recimo, od Hrvatske, gdje pri Ministarstvu privrede egzistira CEPOR — Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, dakle postoji adresa na koju se možete obratiti.

Zanemeli čovek je samo ćutao i nemo gledao u parčence zemlje na kome je do malopre stajao cvet zbog kojih je i pozvao te ljude.

  • Članov i odbora su prevideli onu veoma spornu gologlavost Kneza, jer su se divili radu za lične potrebe čelnika istog odbora.

  • A veliki komediograf je prokomentarisao kako je do tog trena bio u odboru za izgradnju spomenika, a od tada će biti član odbora za uklanjanje spomenika.
2022 breaking.projectveritas.com